Dobré ráno, je pátek 29.3.2024, 6:32. Dnes má svátek Taťána, zítra Arnošt.
Detail

Nové stránky Giro Pičín

2012-06-10 11:33:28 | Giro Pičín ©

Podívejte se prosím na nové stránky Giro Pičín. Informace z původních stránek jsme dali do archivů. Další informace budeme ještě doplňovat. Více informací o stránkách najdete v následujícím článku.

V nových stránkách již není použit klasický způsob tabulkového rozvržení podoby stránek. K tomu je použit stylopis CSS. K zápisu dat slouží databáze SQL. Prostřednictvím formuláře bude umožněno obecnímu úřadu vkládat své informace.

Stránky maji tzv. pružný leyout. To znamená, že na monitorech s rozlišením na šíři 1024 pix se stránka objeví v modu, který tomuto rozlišení odpovídá. Na větších monitorech s rozlišením 1280 pix se stránky rozšíří na rozměr, odpovídající tomuto rozlišení. Pokud se ale jedná o širokoúhlý monitor s větší šířkou, stránky se dále nerozšiřují, ale zůstávají na nastaveném maximu a jsou na monitoru vycentrované. To umožňuje lepší čitelnost textů.

Také validace na HTML, CSS a SEO je na těchto stránkách maximálně zajištěna. Internetové vyhledávače proto mají daleko lehčí práci.

Stránky jsou testovány na nejpoužívanějších prohlížečích (v jejich novějších versích): Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrom, Safari a Maxthon.





Autor: Giro Pičín ©

Kontakty
Obec

Kraus František
Pičín Restaurace 195
262 25 Pičín

tel. restaurace: 318 631 872
mobil: 737 164 815

www stránky: www.picin.cz/cyklo

E-mail: epb@epb.cz, cyklo@picin.cz

Partneři

SPONZOŘI

www.picin.cz/cyklo
© Giro Pičín
Právní doložka
Editace